Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η Θέληση κινεί βουνά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


                                     Από τις 4.500 ψήφους του 1996 στο 2012
Από τη μια πλευρά οι πολίτες του κόσμου, όπως τους αρέσει να αυτοπροσδιορίζονται και από την άλλη εμείς, οι Εθνικιστές, οι οποίοι δεν είμαστε πολίτες του κόσμου, αλλά υπεράνω όλων και πέρα από κάθε χώρο και χρόνο ΕΛΛΗΝΕΣ! Η κα Γλυκατζή-Αρβελέρ θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία πνεύματα της πατρίδας μας και η κυρία Αρβελέρ δεν το κρύβει ότι είναι ένας πολίτης του κόσμου. Σε πρόσφατη, λοιπόν, τηλεοπτική εκπομπή του κατ' ευφημισμόν μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού, το οποίο δημόσια  υπερηφανεύεται ότι παρανομεί και έχει αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε εκπομπή λοιπόν του εν λόγω καναλιού, η κα. Αρβελέρ είπε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα δεν είναι το οικονομικό, αλλά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Εις ό,τι αφορά την τοποθέτησή της ότι το πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό θα συμφωνήσουμε, είναι πρόβλημα πολιτικό, ηθικό, κοινωνικό και πολιτιστικό. Όλα αυτά έφεραν το οικονομικό, το οποίο αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Άκομψο όμως και υπερβολικό και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου ότι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
«Αν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή.»
Για να έχετε όμως πλήρη επίγνωση σας παραθέτω αυτούσια την δήλωση της κας. Γλυκατζή-Αρβελέρ στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" του κ. Θεοδωράκη:
«(Το πρόβλημα) δεν είναι το οικονομικό. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή. Καλού ή κακού, το οικονομικό πρόβλημα θα λυθεί. Θα αρχίσει να πάψει η αστυφιλία. Θα γυρίσουμε λίγο στο ύπαιθρο. Θα δούμε ότι το χωραφάκι θα μπορεί να βγάλει όχι μόνο ντομάτες και μαρούλια, αλλά κι άλλα πολλά. Ε, παιδί της κατοχής είμαι κι εγώ, ξέρω πώς έγιναν τα πράγματα. Αλλά το ότι υπάρχει η Χρυσαυγή, το ότι υπάρχει δηλαδή ένα κόμμα μίσους αυτή τη στιγμή, γιατί αυτό είναι… Δεν μιλώ ιδεολογικά. Μιλώ για πράγματα τα οποία είναι βαρβαρότητες καθημερινές. Άλλο να το λες “τι θέλουνε αυτοί εδώ”, “να φύγουνε και να κάνουνε”, κι άλλο να τους αλυσοδένεις και να τους σκοτώνεις, έτσι; Τελείως διαφορετικό. Λοιπόν, αυτό το πράγμα για μένα είναι η μεγάλη κατάπτωση, αν θέλετε, της ελληνικής κοινωνίας».
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα παραπάνω τα οποία ισχυρίστηκε η γνωστή καθηγήτρια, το πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αυτό όσο και να το φωνάζει σε φυλλάδες και κανάλια η κα Αρβελέρ και μαζί με αυτήν και πολλοί άλλοι, δεν θα πείσουν τον Λαό! Δεν θα πείσουν όσους σήμερα απελπισμένοι χωρίς Ιδανικά ,χωρίς όραμα πέραν του υλικού χώρου, υποφέρουν υλικά, δεν θα κατορθώσουν να περάσουν την αντίληψη ότι για όλα φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όσο για την αστυφιλία πράγματι μεγάλη κατάρα του Έθνους, η ευθύνη ανήκει απόλυτα στους φιλελεύθερους κεντροδεξιούς και κεντροαριστερούς και στους σοσιαλιστάδες, οι οποίοι την έκαμαν καθεστώς στην Πατρίδα μας και ερήμωσαν την ύπαιθρο.
Δαιμονοποίηση και ψευδολογίες
Είπε στην συνέχεια ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα κόμμα μίσους. Από που προκύπτει αυτό; Από πουθενά! Γιατί έτσι αυτοί θέλουν... γιατί έτσι τους αρέσει αυτοί να ορίζουν τους ανθρώπους και με τη λογική τους σίγουρα θα είναι πολύ ευχαριστημένος εκεί που βρίσκεται όπου βρίσκεται ο μεγάλος ιδεολογικός εφηβικός έρωτας, ο πατερούλης Στάλιν. Δεν μισούμε κανέναν. Αγαπούμε την Ελλάδα και αγωνιζόμαστε να την προστατέψουμε από αυτούς που την μισούν και την κατάντησαν στη σημερινή ζοφερή κατάσταση εις την οποία βρίσκεται. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η κα. Αρβελέρ δηλώνει ότι δεν ομιλεί ιδεολογικά! Αναφέρεται σε βαρβαρότητες, σε δολοφονίες και σε δήθεν Χρυσαυγίτες που αλυσοδένουν και σκοτώνουν. Μα που τα είδαν αυτά τα πράγματα; Ο μόνος που αλυσόδεσε από όσο γνωρίζουμε τώρα τελευταία έναν λαθρομετανάστη είναι ένας αρτοποιός κάπου στην Αττική, ο οποίος τον είχε υπάλληλο και τον έκλεβε. Όμως, εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε αντίθετοι στο να παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων οι λαθρομετανάστες. Τι σχέση μπορεί να έχουμε με αυτόν τον άνθρωπο που είχε υπάλληλο λαθρομετανάστη και επί τέλους ας τελειώσει η προπαγάνδα, η εποχή της προπαγάνδας τέλειωσε και ο κόσμος ζει καθημερινά στο πετσί του μια σκληρή πραγματικότητα και δεν καταναλώνει με την προθυμία που διέθετε στο παρελθόν την ψευδολογία και την δαιμονολογία. Όμως η κα Αρβελέρ επιμένει και λέει ότι δεν ομιλεί ιδεολογικά... και θεωρεί μεγάλη κατάπτωση της Ελληνικής κοινωνίας την ύπαρξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όχι, δεν αποτελεί κατάπτωση της Ελληνικής κοινωνίας η ύπαρξη και η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής, αποτελεί στην πραγματικότητα την κατάπτωση, ιδεολογική και πολιτική,  όλων στο σύνολο τους, των ορφανών του Μαρξ και του καταναλωτικού Μολώχ, όλων αυτών, οι οποίοι αισθάνονται πολίτες του κόσμου, είτε μαρξιστικής, είτε φιλελεύθερης χροιάς και οι οποίοι βλέπουν ότι παρ' όλο το γεγονός ότι επί δεκαετίες ολόκληρες σάπισαν τον νου και την ψυχή των Ελλήνων με το διεθνιστικό δηλητήριο, ανατέλλει σήμερα ενάντια στα όσα ήθελαν ένας νέος Ελληνικός Εθνικισμός! Διαπιστώνουν μία επιστροφή στο Έθνος, στην Πίστη, στην Παράδοση και βλέπουν με απογοήτευση και θλίψη ότι τα έργα τους τα πλάνα και απατηλά δεν ήταν παρά ένας πύργος κτισμένος στην άμμο.
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις, σε όλες τις πολιτικές έρευνες προκύπτει αβίαστα ότι ο Ελληνικός λαός δείχνει βαθιά πίστη και εμπιστοσύνη σε θεσμούς όπως ο Στρατός, η Πίστη, η Οικογένεια, ενώ αντίθετα απαξιώνει σε συντριπτικό βαθμό τους πολιτικάντηδες, την πλουτοκρατία και βεβαίως τα αγαπημένα τους ΜΜΕ, τα οποία αποτέλεσαν και αποτελούν τον κορυφαίο μηχανισμό προπαγάνδας του «πολίτη του κόσμου» ενάντια στην αιώνια Ιδέα του Έθνους! 
Από τον Ιανουάριο του 1996 στο 2012
Ήταν Ιανουάριος του 1996 όταν το φύλλο της εφημερίδας Χρυσή Αυγή με αύξοντα αριθμό 140 κυκλοφορούσε στα περίπτερα με μία μαύρη ταινία πένθους και τίτλο ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ και ήταν λίγες ημέρες μετά την εθνική τραγωδία στα Ίμια. Τότε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για εθνική δικαίωση. Λίγους μήνες αργότερα τον Αύγουστο γνωρίσαμε την πίκρα αλλά και την υπερηφάνεια όταν δύο γενναία παλληκάρια έχυσαν στην Κύπρο μας το Αίμα τους για Ελλάδα και Ελευθερία! Ήταν τότε, που ο Σολωμός Σολωμού με το τσιγάρο στο στόμα πέθαινε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην προσπάθεια να κατεβάσει μια τουρκική σημαία από μία Γη Ελληνική!
Τέλη Αυγούστου του 1996 αναγγέλλει ο πρωθυπουργός των Ιμίων Σημίτης εκλογές και πολλοί συναγωνιστές ενθουσιασμένοι από την δημοσιότητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με πείθουν να λάβουμε μέρος στις εκλογές αυτές, οι οποίες γίνονται τον Σεπτέμβριο. Η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 165) κυκλοφορεί με τίτλο: "ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ". Μετέχουμε με υποψηφίους βουλευτές σε 43 νομούς της χώρας και παρ' όλο τον ενθουσιασμό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίρνει μόνο 4.500 ψήφους και ο πρωθυπουργός των Ιμίων, ο οποίος είχε πει το «ευχαριστούμε τους Αμερικάνους», ο Σημίτης, εκλέγεται και πάλι πρωθυπουργός!
Στο αμέσως επόμενο φύλλο παρ' όλη την πίκρα μας γράφουμε στην πρώτη σελίδα: "Η ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΩΝΑΣ: ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!" και κρατήσαμε ψηλά τις Σημαίες και οι 4.500 ψήφοι του 1996 έγιναν 450.000 τον Μάιο του 2012! Όλα αυτά μέσα από διωγμούς, περιπέτειες και ατέλειωτη λάσπη που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, αφήστε τα κοράκια να κράζουν. Ακόμη δεν πεθάναμε για να κατασπαράξουν τα ανυπεράσπιστα λείψανά μας. Ό,τι και να λένε, η πράξη απέδειξε πως τα λόγια τους μπροστά στην ΘΕΛΗΣΗ μας ήταν καπνός, που πήρε μακριά ο αγέρας. Σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μία δυναμική, την οποία όση λάσπη και να ρίξουν δύσκολα θα την ανακόψουν. Αλλά ό,τι και να γίνει αυτός ο αγώνας ήταν, είναι και θα είναι και στο μέλλον υπέροχος! Γράψαμε Ιστορία και αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το αμφισβητήσει.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ