Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αλλοδαποί παρενοχλούν φοιτήτριες στο Αίγιο


Date: 2012/11/5
Subject: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ





Προς: Επιστολές - Μηνύματα
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ

ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΟΥΝ Η΄ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ, ΚΑΝΟΥΝΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΟΤΑΝΒΛΕΠΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΦΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΑΛΙΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑΠΩΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΤΡΥΠΗΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΙΕΡΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΧΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ.ΕΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ.


Το παραπάνω e-mail,αποτελεί ένα μόνο δείγμα των δεκάδων που λαμβάνονται καθημερινά όχι  μόνο σε ηλεκτρονική μορφή αλλά και μέσω του τηλεφώνου του συνδέσμου από ανώνυμες, (ενίοτε κι επώνυμες, αλλά λόγω του φόβου των ΄αντιποίνων΄ δεν καταφεύγουν στις Αρμόδιες Αρχές),καταγγελίες,συμπολιτών μας,που βλέπουν την ζωή τους να κινδυνεύει, προϊόντος του χρόνου.  


Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο,τόσο στο συγκεκριμένο σήμείο ,όσο και επί της οδού Κανελλοπούλου μέχρι και την περιοχή όπισθεν του Δικαστικού Μεγάρου!!!!Αιγίου,που έχει πλέον γκετοποιηθεί από τους Αθίγγανους και την εγκληματική τους συμπεριφορά,(κλοπές εν μέση οδό,εκφοβισμοί,απειλές,οπλοφορία φανερή) κι έχει εκδηλώσει φαινόμενα εξάπλωσης σε όλη την Αιγιάλεια.  Περιττό,βέβαια,να αναφερθούμε στην βεβήλωση του Περιβόλου του Ιερού Ναού της Υπεραγίας Θεοτόκου.  Γνωρίζοντας τις ελλείψεις του Τοπικού Αστυνομικού Τμήματος (λειψανδρία,ανεπάρκεια πόρων, συνεπικουρία της εφαρμογής περί αποσυμφορήσεων των φυλακών του Νόμου Καστανίδη,κλπ),αλλά και την σκανδαλώδη,διαχρονικά, ανυπαρξία βούλησης της Τοπικής Δημοτικής Αρχής,απλά προβαίνουμε στα παρaκάτω ερωτήματα:  Εως πότε;;;;Μήπως θα πρέπει να προηγηθεί κάποιος βιασμός ή καποιο εξ΄ίσου τραγικό συμβάν προκειμένου να αφυπνισθεί επιτέλους η συνείδηση κάποιων; 



Τελικά, σίγουρα «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα»,αλλά “Aθήνα” κατήντησε όλη η Ελλάδα.  Ποια είναι η “ενδεδειγμένη λύση”; Να μας απαγορευθεί η ελεύθερη διέλευση;  Όλα αυτά τα εγκληματικά στοιχεία που λυμαίνονται τις περιοχές αυτές,δεν ρωτούν ούτε που ανήκει κάποιος/α  ούτε ποιάς πολιτικής αποχρώσεως είναι.  Θα ορμήσουν και θα χτυπήσουν ,ασχέτως των παραπάνω.  Το θέμα αφορά ΑΠΑΝΤΕΣ κι ΑΠΑΣΕΣ. 

Τηλ.6986-945622