Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ο πονηρός «εθνικός;» ρόλος του τηλε-Λά.Ο.Σ.



Έχουμε συνηθίσει τώρα τελευταία να βλέπουμε ανελλιπώς σε διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα των μέσων μνημονιακής επιληψίας και αποκάφρωσης διάφορους βουλευτές του εν λόγω τηλεκόμματος να «σουλατσάρουν» τις απόψεις και θέσεις τους με κύρος και «εθνική» ευαισθησία στους εκατέρωθεν τηλεπαρουσιαστές για να κάνουν γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό ότι το Λά.Ο.Σ. δεν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου στα εθνικά θέματα.
Ότι το Λά.Ο.Σ. επαγρυπνά και βαρά και λαϊκό ορθόδοξο συναγερμό άμα λάχει για να μας αφυπνίζει.
Τώρα κατά πόσο «ορθόδοξα» ψήφισε το μνημονιακό ξεπούλημα της πατρίδας , αυτό είναι άλλο.
Το έκανε αναγκαστικά για το «καλό» μας , επειδή αγαπά εμάς τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα , έτσι λέει και ο αρχηγός του με το πάντα γλαφυρό μα υποκριτικό - γελοίο του στυλ.

Έτσι , θα πρέπει να τους χρωστούμε και χάρη που μας έσωσαν από την μαρμάγκα της χρεοκοπίας οι «εθνικοί» πατερούληδες του Καρατζαφέρη.
Πέρα όμως από τα αστεία οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι απορίας άξιον , ΠΩΣ ένα «ακροδεξιό» , «εθνικιστικό(;)» , «φασιστικό» κόμμα σαν το Λά.Ο.Σ. κατά το προοδευτικό δόγμα των διαφόρων αριστεριστικών κύκλων , ΠΩΣ γίνεται να «χαίρει» της εκτίμησης και της προτίμησης στα τηλεοπτικά πάνελ των διαφόρων συστημικών μισθοφόρων της προοδευτικής μεγαλοδημοσιογραφίας ;
Να το πάρει το ποτάμι;

Το Λά.Ο.Σ. ΠΡΕΠΕΙ(!) να αποτελεί το σωτήριο «εθνικιστικό» ανάχωμα των σύγχρονων κυβερνομπολσεβίκων ενάντια στο Αγνό Νεανικό Εθνικιστικό ρεύμα.
Προσπαθεί να λειτουργεί ως σπόγγος απορρόφησης Εθνικιστικών «κραδασμών» της κοινωνίας μας και το χειρότερο απ’όλα ως βδέλλα στο λαιμό του γνήσιου Εθνικιστικού Κινήματος και συνεπώς του μόνου γνήσιου εκφραστή της , της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Τους βολεύει αφάνταστα το Λά.Ο.Σ τους συστημικούς νεοταξίτες (κυβερνώντες και μη) και ως πατερίτσα και ως σπόγγος.
Έτσι θέλουν να πιστεύουν και αυτό τους βολέυει.
Και το Λά.Ο.Σ. προσπαθεί να δρα προβοκατόρικα και ύπουλα στο εκλογικό σώμα με σκοπό να καταστεί ανοιχτή πληγή για το Εθνικιστικό κίνημα για όλους τους παραπάνω λόγους.
Κούνια που τους κούναγε!

Λογαριάζουν χωρίς τον Πραγματικό ΛΑΟ , που κατάλαβε τι προβοκατόρικο ρόλο παίζουν.
Κι αυτό μπορείτε να το δείτε στις γερασμένες συγκεντρώσεις τους όπου ο πιο νέος ψηφοφόρος τους αγγίζει τα μνημονιακά όρια συνταξιοδότησης.
Οι νέοι όμως που έχουν όραμα την απελευθέρωση της κοινωνίας μας από την νεοταξική τους ξεφτύλα , οι νέοι που θέλουν πίσω την Πατρίδα τους που τους την στερούν όλοι αυτοί οι λαθρολάγνοι συστιμικοί εραστές της κουκούλας , οι νέοι που θα διαολοστείλουν το μνημόνιο τους , αυτοί δυναμώνουν μέρα με την μέρα το Αγνό Νεανικό Εθνικιστικό ρεύμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που στο τέλος θα τους πνίξει και θα τους ξεβράσει στη χλεύη και την απομόνωση της Ελληνικής κοινωνίας.


ΉΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Α.Σ.